patriesdownunder.reismee.nl

Mijn laatste berichtje uit Nederland...

Nog maar één nachtje slapen en dan is het zover!!

Laughing
Morgen vertrek ik om13.00 uur samen met een groep van 15-20mensenrichting Hong Kong waar ikwoensdag rond8.00 uur 's ochtends zal aankomen. Daar heb ik een dag om Hong Kong te verkennen en 'snachts vlieg ik door naar Sydney.

Mijn backpack is gepakt,dus er staat niets meer in de weg om mijn avontuurtebeginnen!Ik wil iedereen nogheel erg bedanken voor de kaartjes, brieven, cadeautjes en Bellevuenatuurlijk voorhet boekje!

Wink
Daarnaast heb ik een gezellig afscheids-/verjaardagsfeestje gehad enheb ik de mogelijkheid gehad om van de meesten die mij dierbaar zijn afscheid te nemen!
Laughing

Ik hoop jullie via deze sitemee te nemen opmijn reis door Australië en Nieuw-Zeeland en jullie te vermaken met mijn belevenissen enfoto's.

Veel liefs en xx

Sha

Ik ga je missen! enne om even als eerste te zijn ook al ben ik iets meer dan een uur te vroeg: VAN HARTE GEFELICITEERD!!!!!!!!!!!!!!

Maak er een geweldige dag van!

Kus en knuf
sha

Marrianne

Hoi schat van harte gefeliciteerd met je verjaardag zal een vreemde en onvergetelijke dag worden op je verjaardag in het vliegtuig naar een groot mooi imponerend land . Zal je vreselijk missen ,maar ben ontzettend trots op je .Hoop dat je een bijzonder mooie en gelukkige tijd hebt .Beloof me dat je voorzichtig doet en als er iets is je kunt me altijd bellen o.i.d maakt niet uit hoe laat , afgesproken ? Grote paardeknuffel en XXX Marrianne ( de Goede )

Wendy Dijk

Hey Patricia,
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Hoop dat je ondanks je lange vliegreis er toch nog een leuke dag van kunt maken! En natuurlijk heel veel plezier downunder!! Kijk heel erg uit naar je mailtjes en verhalen. Geniet ervan, maar wel voorzichtig aan doen hoor!
Veel liefs, Wendy

Ilona

Hoi Patricia!

Heel erg gefeliciteerd met je verjaardag!! Vandaag is een grote dag in alle opzichten. Ik hoop dat je geniet van je reis en wij met je mee mogen reizen. Ik zie uit naar je avonturen:)
Heel veel liefs en een hele fijne heenvlucht gewenst!

Marleen

Gefeliciteerd met je verjaardag!
En heeel veel plezier op reis! Je bent nu net onderweg, ik hoop dat je veilig aankomt en lekker gaat genieten!!
Liefs

jorine

gefeliciteeeeeeeeerd! mooie foto van je op de site, nu al! xxx

Annika

Gefeliciteerd met je verjaardag! Een mooier cadeau kun je natuurlijk niet krijgen op je verjaardag. Een reis naar Australië!

x

Suzanne

Een dagje te laat maar toch nog gefeliciteerd met je 23 jaren op aarde!;) haha.. Hoe is je reis gegaan? en waren de mensen aardig? Ik ben benieuwd naar je verhalen!
xx

Renee

Heey patries!

Ben je al aangekomen in Ozzie?? :) Hoe was de reis en je verjaardag? Haha, heb je mn smsje wel ontvangen? Zo niet, alsnog gefeliciteeerd en veel plezier!

xx