No worries mate!! Kangaroos!!
G'day mates!!
Kangaroos!! Ik heb gisteren mijn 1e levende kangaroos gezien!!

Gisteren had ikeen real Ozzie ontmoet en hij wou me wel meenemen om kangaroos en possumste spotten!! Het was een heldere avonden maar 15 min. lopen vanaf het hostel en toen zag ik mijn eerste kangaroos. Het was ongelofelijk om ze vanaf zo dichtbij te zien en toen we ff op de grond gingen zitten, kwamen er nog meer!! Ze gingen rustig eten terwijl wij daar zaten! En om mijn geluk compleet te maken, zag ik ook nog een possum (buideldier dat op een eekhoorn lijkt). Echt ongelofelijk dat je deze dieren hier in je achtertuin tegen kunt komen!
En dan natuurlijk de rest van mijn verblijf in Canberra! Het is de hoofdstad van Australie, maar daar lijkt het helemaal niet op. Het is hier heel rustig, veel ruimte en eigenlijk niet zoveel te beleven! De afgelopen dagen heb ik het nationale museum, de parlementsgebouwen, het War Memorial ende botanische tuinen bezocht. Daarbij moet je bedenken dat mijn centraal gelegen hostel op minimaal een uur lopen van al deze bezienswaardigheden ligt en dat ik dus best sportief bezig ben!

Als ik hier 's ochtends wakker wordt, is het elke keer weer een verrassing wat de dag gaat brengen! Ik onthoud de slogan van de Ozzies: No worries mate en dan komt het elke dag weer goed! Ik ontmoet dagelijks reizigers uit verschillende landen en het is leuk om samen dingen te bekijken en elkaar beterte leren kennen.
Tot slot heb ik nog een nieuwtje voor jullie, want ik heb een baantje gevonden!!

Best wishes!!
Idd no worries!!!
maar frambozen?!
leuke verhalen al moet ik zeggen dat ik nitte het type er voor ben maar je schrijft leuk.
greetz
frambozen jammie ;)
Toffe verhalen Patries! Eet smakelijk;)
Hi lieve meid!!!
AHHHH!!! Echt zooo gaaf!
En waren ze net zoals je verwacht had?
En was de Ozzie ook leuk??? ;)
Wat leuk ook dat je andere mensen ontmoet en daar mee op kunt trekken, dat maakt het denk ik wat makkelijker allemaal.
En je hebt een baantje... jeetje! Je blijft in ieder geval niet stilzitten. Veel succes met het frambozen plukken, ik hoop dat het leuk is en lekker verdiend :D
Ben je trouwens ook al lekker bruin? Want met die warmte moet dat toch wel? haha!!
Veel succes meisie!!
Liefs en een dikke knuffel uit het koude nederland (9 graden, brrr)
Patries!
Frambozen, bewaar je er wat voor me?
Wat mooi, zul je vast veel mensen bij ontmoeten!
Dat sportief past wel bij je, dus ik accepteer het..;). Wij hebben voor mijn gevoel -30 graden en regen, niet echt een uitgangspunt om een wandelingetje te maken. Drama! Haha!
Blijven genieten daar, maar volgesn mij doe je dat wel :)!
Heerlijk opstaan en dan pas bedenken wat je gaat doen... en onthoudt: ..No worries.
Hey meis hoe is het met je? En hoe bevalt je werk?
Hier gaat alles goed! Het heeft hier veel gesneeuwt!!! Echt super!
Maar mis je verhalen wel een beetje. Zet je er weer wat nieuws op?
Dikke zoen en knuffel en thanx voor je sms op de 10de! echt super lief
Hej patriesje..
De verhaaltjes zijn echt superleuk.. kunnen we hier toch ook een beetje meegenieten :) moeilijk voorstelbaar dat je daar in de hitte zit, terwijl hier echt een dik pak sneeuw ligt.. maar je mist niks hoor ;) het is de hele tijd door vieze grijze modder glibberen..
Voor de rest is hier alles een beetje bij het oude en is er neit echt veel veranderd.. iig wens ik jou nog een geweldig nieuw jaar!!
xxxxxxx